Curs de tai-txi, txi-kung (qigong) i meditació a la natura,  amb Jordi J. Serra

Obert a tothom, amb experiència o sense. S'hi pot venir amb acompanyants (amics, família...) que no facin el curs però que vulguin gaudir de les instal·lacions i del meravellós entorn natural.

 

Horari: Hi arribem el divendres a partir de les 19h (la primera pràctica serà a les 20h) i acabem el diumenge després de dinar.

 

Lloc: La Rectoria de Vallcàrquera (El Figueró). Parc Natural del Montseny

 

L'ART DEL TAI-TXI: UN PASSEIG PER L'AMOR I LA MORT

 

Descobreix de forma pràctica les claus del tai-txi com a art de curació, en plena natura.

Fes d'aquesta pràctica la teva medicina preventiva i la teva "medicació en moviment".  

 

"L'essencial és invisible als ulls" que en deia el Petit Príncep. I això en Tai-txi és rigorosament cert.

 

En aquest curs estudiarem de quina manera els moviments de les formes del Tai-txi i de les altres pràctiques de l'art afecten els fluxos d'energia del cos que són la peça essencial del Tai-txi com a art intern i que són invisibles als ulls. Els beneficis d'una pràctica correcta del Tai-txi van molt més enllà de la calma que s'hi guanya i afecten tots els àmbits de la persona.

 

Meditació, sanació i defensa personal són els tres elements constituents del Tai-txi. Són els tres elements dinàmics que apareixen al Taijitu (el símbol del Tai-txi), on la meitat negra, Yin, representa la sanació; la blanca, Yang, la defensa personal; i el cercle que les inclou totes dues, la meditació. Tres elements inextricablement units i interdepenents que explorarem en aquest curs a la recerca, tranquil·la i metòdica, de l'essencial invisible als ulls.

 

Preus (tot inclòs: curs, allotjament i pensió completa):

 

165 € Preu especial amb descompte si formalitzes la inscripció abans del 7 de maig, si t’hi inscrius amb una altra persona (Fórmula Duo), si ets a l’atur, si ets alumne d’UBK o de la Formació de professors de tai-txi UBEKKHA.

 

180€ Preu general.

 

100€ Preu especial per a acompanyants adults.

 

Organització: Gemma Mas

 

Nosaltres ens encarreguem de facilitar el viatge, posant en contacte les persones que no tenen cotxe amb les que tenen places al seu cotxe.

 

Informació:637 055 937   ·   Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.

 

UBK Ki Dojo Catalunya

Salut emocional, tai-txi, txi-kung, aikido, meditació, artteràpia transdisciplinària

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Telèfon principal i whatsapp: 637 055 937

c/ Acàcies 17-19 baixos 08027 Barcelona

Web

Facebook

Twitter

Instagram

metro: Maragall (línia blava i línia groga, L5 i L4)

bus: 19, 20, 32, 45, 47, 50, 51, 71, 117, 122, H6